Autoramen laten blinderen

Wanneer je je auto laat blinderen door Drukkerij Made For You, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 20, 35, en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. 

Voor het blinderen van autoramen gebruiken wij blinderingsfolie van het merk Scorpion Carbon. Scorpion Carbon is een folie uit de Verenigde Staten van top kwaliteit. Dit betekent dat de folie er niet alleen ontzettend mooi uitziet, maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is. Er is geen ander merk met deze top kwaliteit! Daarom gebruiken wij bij Drukkerij Made For You als standaard de Scorpion Carbon.

De Scorpion Predator biedt naast alle voordelen van de Carbon folie ook uitstekende hittewering. Het mooie hiervan is dat het in de auto veel koeler blijft, waardoor het comfortabeler is en de airconditioning niet zo hard aan hoeft te staan. Zelfs onze lichtste folie met een lichtdoorlaatbaarheid va 70% heeft deze hoge warmtewering. De folie is warmtewerend doordat deze gebruik maakt van een nano-keramische samenstelling. De keramische deeltjes die in de Scorpion Predator folie zijn verwerkt filteren de infraroodstraling van de zon.

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten:

Schermafbeelding 2021-01-30 om 13.59.32