FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen omtrent het bedrukken en alles wat hierbij komt kijken.U kunt uw bestelling plaatsen via onze website in 5 eenvoudige stappen. Als u alle informatie in ons bestelformulier heeft ingevuld, dient u op de ‘bestel’ knop te klikken. Vervolgens ontvangt u direct een bevestigingsmail. Zodra u de mail heeft ontvangen, is uw bestelling bevestigd en ontvangt  u verdere informatie over uw bestelling. 

3 á 5 werkdagen mits wij uw bestelling op voorraad hebben. Indien dat niet het geval is,  binnen 10 werkdagen. We streven ernaar om uw order binnen 5 dagen te verwerken. 

U krijgt ten alle tijden een bericht over de levertijd.

Wij maken gebruik van de druktechnieken; Transferdruk en zeefdruk.

Meer informatie over de druktechnieken? Klik hier.

De kosten van de bedrukkingen liggen aan;             

De druktechniek, druk positie en aantal kleuren.

Meer informatie over de mogelijkheden? Klik hier.

Het is mogelijk om eigen producten* aan te leveren om vervolgens door ons te laten bedrukken. Echter kunnen wij u geen garantie bieden of het door u opgestuurde product mogelijk te bedrukken is. Dit is geheel eigen risico. *Eigen producten; kleding, accessoires.

Al onze kleding kunnen in de wasmachine gewassen worden op maximaal 40 graden. De kleding kan niet in de droger. Wij raden u aan niet over de bedrukking heen te strijken. 

Geen reacties

Geef een reactie